Οικογενειακό Πακέτο Μοριακής Εξέτασης COVID-19 PCR – Προνομιακές Τιμές

 

Μέσα στην πραγματικότητα του νέου Κορωνοϊου, που θα μείνει μαζί μας για πολλούς μήνες ακόμη, στο Check-Up Medicus, αντιλαμβανόμαστε τις εξελίξεις και αφουγκραζόμαστε τις καθημερινές ανάγκες των ανθρώπων.

Η ανάγκη για εξέταση που θα δείχνει άμεσα, αν κάποιος νοσεί από Covid-19, θα γίνει επιτακτική εάν έστω και ένα από τα μέλη μιας οικογένειας, παρουσιάσει τη γνωστή συμπτωματολογία ή έχει επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα. (Περισσότερες πληροφορίες μέσω της τηλεφωνικής γραμμής του ΕΟΔΥ, όλο το 24ωρο).

Για αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε το Οικογενειακό Πακέτο Μοριακής Εξέτασης COVID-19 PCR, στην προνομιακή τιμή των 70€, για κάθε μέλος της ίδιας οικογένειας που θα πρέπει να εξεταστεί, ώστε να παραμείνει λειτουργικό και δραστήριο στη ζωή και την εργασία του.

Για τη λήψη απαιτείται ραντεβού, όπου θα δηλώνεται η ταυτότητα και η σχέση των ατόμων που θα εξεταστούν, ώστε να λάβουν την τιμή του Οικογενειακού Πακέτου. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 69 83 222 & 213 0312 000.

Οι λήψεις γίνονται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του εργαστηρίου, στην Πανόρμου 40, στους Αμπελόκηπους, ακόμη και χωρίς να βγείτε από το αυτοκίνητο σας ή κατ’οίκον με συνεννόηση και συνολική επιπλέον επιβάρυνση, ανάλογα με το σημείο διαμονής σας (20-40€).

 

Σχετικά με ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΡΑΤΣΙΑΣ

Διευθυντής Check Up Medicus από το 2005 τ.Διευθυντής εργαστηρίων ΤΥΠΕΤ 2000-2007 MSc Clinical Biochemistry Molecular Biology Surrey UK BSc Chemistry Athens GR

Δείτε όλα τα άρθρα του/της ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΡΑΤΣΙΑΣ →