Οικογενειακό Πακέτο Μοριακής Εξέτασης COVID-19 PCR – Προνομιακές Τιμές

 

Μέσα στην πραγματικότητα του νέου Κορωνοϊου, που θα μείνει μαζί μας για πολλούς μήνες ακόμη, στο Check-Up Medicus, αντιλαμβανόμαστε τις εξελίξεις και αφουγκραζόμαστε τις καθημερινές ανάγκες των ανθρώπων.

Η ανάγκη για εξέταση που θα δείχνει άμεσα, αν κάποιος νοσεί από Covid-19, θα γίνει επιτακτική εάν έστω και ένα από τα μέλη μιας οικογένειας, παρουσιάσει τη γνωστή συμπτωματολογία ή έχει επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα. (Περισσότερες πληροφορίες μέσω της τηλεφωνικής γραμμής του ΕΟΔΥ, όλο το 24ωρο).

Για αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε το Οικογενειακό Πακέτο Μοριακής Εξέτασης COVID-19 PCR, στην προνομιακή τιμή των 60€ ευρώ για το πρώτο άτομο και 55€, για το δεύτερο και κάθε πρόσθετο μέλος της ίδιας οικογένειας που θα πρέπει να εξεταστεί.

Για τη λήψη απαιτείται ραντεβού, όπου θα δηλώνεται η ταυτότητα και η σχέση των ατόμων που θα εξεταστούν, ώστε να λάβουν την τιμή του Οικογενειακού Πακέτου. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 69 83 222 & 213 0312 000.

Οι λήψεις γίνονται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του εργαστηρίου, στην Πανόρμου 40, στους Αμπελόκηπους, ακόμη και χωρίς να βγείτε από το αυτοκίνητο σας ή κατ’οίκον με συνεννόηση και συνολική επιπλέον επιβάρυνση, ανάλογα με το σημείο διαμονής σας (20-40€).

 

Σχετικά με ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΡΑΤΣΙΑΣ

Διευθυντής Check Up Medicus από το 2005 τ.Διευθυντής εργαστηρίων ΤΥΠΕΤ 2000-2007 MSc Clinical Biochemistry Molecular Biology Surrey UK BSc Chemistry Athens GR

Δείτε όλα τα άρθρα του/της ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΡΑΤΣΙΑΣ →